Barcelona repartirà vals descompte de 10 € per comprar en els comerços locals. Voleu saber com aconseguir-los?

L’Ajuntament de Barcelona va presentar ahir dilluns 4 d’octubre el ‘Bonus Consum’ per incentivar el consum i les compres en establiments de la ciutat, per recolzar aquest sector que tan perjudicat ha estat per la pandèmia de la Covid-19 i d’aquesta manera contribuir a la seva recuperació.

La campanya que suposarà una inversió per part de l’Ajuntament de 3.040.000 €, repartirà un total de 280.000 vals descompte de 10 € cadascun. Aquests es podran canviar en compres mínimes de 20 € o superiors en els comerços adherits a la campanya.

El llançament d’aquesta campanya coincideix amb l’estrena de la plataforma de venda en línia ‘BCNMarket dels comerços de la ciutat. Una botiga en línia impulsada per l’Ajuntament i l’entitat Barnacom que agrupa els eixos comercials adscrits a Barcelona Comerç i Barcelona Oberta. En la presentació Jaume Collboni, tinent d’alcalde de la ciutat va anunciar que fins al moment hi ha 2.500 establiments adherits a la plataforma. D’aquesta manera volen competir amb els grans gegants del comerç electrònic com AIIiExpres o Amazon, fomentant el comerç de proximitat.

Els ‘Bonus Consum’ es podran descarregar a partir del dilluns 18 d’octubre a la web de ‘BCNMarket i es podran utilitzar fins a finals d’any. Quan ens descarreguem els ‘Bonus Consum’ ens demanaran nom, DNI, correu electrònic i telèfon, llavors rebrem un correu electrònic amb un codi QR que podrem mostrar a la botiga física perquè ens facin el descompte. Sempre en botigues adherides a la plataforma BCNMarket i en compres de 20 euros o superiors.

Cada val té una validesa de 15 dies i només es podrà utilitzar un per cada compra. Cada persona no podrà acumular més de tres ‘Bonus Consum’, però quan bescanviï un o hagi caducat podrà demanar un altre, fins que s’hagin esgotat els 280.000 previstos.

A partir del 18 d’octubre podreu aconseguir els vostres ‘Bonus Comerç’ 👉 BCNMarket.

Tags: Ajuntament, Barcelona, Comerç

Notícies semblants: