Una noia de Reus denúncia que tres homes la van violar per portar una samarreta de VOX

Segons publica ‘El Mundo’ una noia de trenta anys ha denunciat davant els Mossos d’Esquadra una suposada agressió sexual per portar una samarreta de VOX. Segons la denuncia els fets es van produir el passat 21 de setembre a Reus. La noia va sortir de casa al voltant de les vuit de la nit per anar a l’institut Vila-Seca, vestida amb unes malles esportives i una samarreta de tirants negra amb l’emblema de VOX a la part davantera.

Judith denúncia que van ser tres nois àrabs. Quan va arribar al pàrquing de la zona blava davant la biblioteca, dos nois la van agafar pel darrere i un d’ells li va dir:esa camiseta te la tienes que quitar’, ‘si no se la quita ella, se la quito yo va dir l’altre.

Ella no va fer cas i va continuar caminant fins que la van agafar i la van introduir en una furgoneta que estava aparcada a la zona on esperava un tercer home. Segons relata la noia a la denúncia, els tres parlaven entre ells en àrab. Un cop a dins de la furgoneta li van trencar la samarreta i les malles. Mentre un l’agafava pel coll algun dels altres dos li va introduir un objecte, que no pot precisar, per la vagina i l’anus. A continuació diu que li van donar un cop al cap i van aprofitar per fer-li tocaments per tot el cos.

Quan es van cansar, la van treure de la furgoneta dient-li: mañana ya no te vuelves a poner esa camiseta’. Va marxar cap a casa corrent. Els Mossos d’Esquadra han obert la corresponent investigació, però de moment, no han donat detalls de si s’han produït detencions o si és creïble el relat de la noia, tampoc hi ha detalls sobre si la noia va acudir a algun centre mèdic per fer-li un reconeixement.

Tags: Violación, VOX

Notícies semblants: