đŸ””đŸ”Ž Cinc futbolistes del Barça femenĂ­ nominades a la Pilota d’Or. En la categoria masculina tan sols un.

El Barça masculĂ­ no estĂ  passant pel seu millor moment esportiu, en canvi el femenĂ­ no para d’obtenir victĂČries i bones notĂ­cies. Ahir la revista France Football va anunciar quines sĂłn les 20 futbolistes que optaran el prĂČxim 29 de novembre al Teatre ChĂątelet de ParĂ­s a la Pilota d’Or 2021.

Entre elles hi ha cinc futbolistes del FC Barcelona, AlĂšxia Putellas, Sandra Paños, Lieke Martens, Irene Paredes i Jennifer Hermoso. Cinc jugadores que l’any passat van aconseguir fer la temporada perfecta guanyant tots els tĂ­tols disputats.

L’any 2018 es va celebrar la primera entrega de Pilota d’Or a esportistes femenines, en aquella ocasiĂł va guanyar Ada Hegerberg de Noruega i l’any 2019  la californiana Megan Rapinoe, que juga en l’OL Reign de la National Women‘s Soccer League, la lliga de futbol femenĂ­ estatunidenca.

L’any passat per culpa de la pandĂšmia de la Covid-19 es va suspendre, perĂČ aquest any amb les cinc blaugranes nominades, tenim moltes possibilitats d’aconseguir un dels guardons mĂ©s desitjats per les futbolistes d’arreu del mĂłn.

En la categoria masculina hi ha 30 nominats i tan sols un que jugui al Barça, el centrecampista Pedri. Malauradament si Lionel Messi aconsegueix la setena Pilota d’Or, no passarĂ  a formar part de la histĂČria del Barça. Messi Ă©s el jugador amb mĂ©s Pilotes d’Or amb sis guardons, el segueix Cristiano Ronaldo amb cinc i Michel Platini i Johan Cruyff amb 3.

Tags: ,

NotĂ­cies semblants: