🔵🔴 Cinc futbolistes del Barça femení nominades a la Pilota d’Or. En la categoria masculina tan sols un.

El Barça masculí no està passant pel seu millor moment esportiu, en canvi el femení no para d’obtenir victòries i bones notícies. Ahir la revista France Football va anunciar quines són les 20 futbolistes que optaran el pròxim 29 de novembre al Teatre Châtelet de París a la Pilota d’Or 2021.

Entre elles hi ha cinc futbolistes del FC Barcelona, Alèxia Putellas, Sandra Paños, Lieke Martens, Irene Paredes i Jennifer Hermoso. Cinc jugadores que l’any passat van aconseguir fer la temporada perfecta guanyant tots els títols disputats.

L’any 2018 es va celebrar la primera entrega de Pilota d’Or a esportistes femenines, en aquella ocasió va guanyar Ada Hegerberg de Noruega i l’any 2019  la californiana Megan Rapinoe, que juga en l’OL Reign de la National Women‘s Soccer League, la lliga de futbol femení estatunidenca.

L’any passat per culpa de la pandèmia de la Covid-19 es va suspendre, però aquest any amb les cinc blaugranes nominades, tenim moltes possibilitats d’aconseguir un dels guardons més desitjats per les futbolistes d’arreu del món.

En la categoria masculina hi ha 30 nominats i tan sols un que jugui al Barça, el centrecampista Pedri. Malauradament si Lionel Messi aconsegueix la setena Pilota d’Or, no passarà a formar part de la història del Barça. Messi és el jugador amb més Pilotes d’Or amb sis guardons, el segueix Cristiano Ronaldo amb cinc i Michel Platini i Johan Cruyff amb 3.

Tags: BARÇA, Pilota d'Or

Notícies semblants: