💕 Emocionant cant dels Segadors a Old Trafford en la final que disputen els Dragons Catalans

Avui els Dragons Catalans, l’equip de rugbi de la Catalunya Nord amb seu a Perpinyà, ha fet història per dos motius, per disputar la final de la Superlliga de rugbi i per fer sonar el cant dels Segadors en el mític estadi britànic d’Old Trafford de Manchester, davant 70.000 espectadors.

Els Dragons Catalans s’enfronten al St. Helens un humil equip de rugbi anglès en la casa del Manchester United, esperant fer història convertint-se en el primer equip no anglès que aconsegueix guanyar la competició més prestigiosa del rugbi europeu. En aquests moments s’està disputant el partit, encara no sabem qui guanyarà, però amb el que sí que han fet història és amb el Cant dels Segadors a l’inici del partit.

Un bon amic de la Catalunya, Eric Cantona que va donar el seu nom a l’estadi de futbol d’Argelers de la Marenda en honor als seus avis catalans que van haver de marxar exiliats durant la República, ha volgut avui animar als Dragons Catalans amb un missatge al seu perfil de Twitter en el que reivindica la seva catalanitat.

Escoltem com sona el Cant dels Segadors a un dels estadis més importants del món.

Tags: Dragons Catalans, ELS SEGADORS, Eric Cantona

Notícies semblants: