L’Elèctrica Dharma denúncia i demana a VOX que no utilitzi cançons seves en els seus actes.

La formació política d’extrema dreta VOX va utilitzar ahir la cançó ‘Flamarada’ de la Companyia Elèctrica Dharma en un acte que van fer en el pavelló d’Ifema de Madrid per presentar el seu decàleg contra ‘l’Agenda 2030’.

La Companyia catalana ha denunciat i condemnat enèrgicament a través d’un comunicat la utilització de la seva música en actes d’ideologia d’ultradreta que està en total contradicció amb els seus ideals. “Ni ens han comunicat res ni ens han demanat permís” i els hi demana que no la tornin a utilitzar.

En el seu comunicat continuen dient que “Des dels inicis hem combatut les idees que defensen els grups d’ultradreta als que representa VOX, que atempten contra els drets de les persones i les llibertats més elementals”.

I per acabar posen com a exemple un dels lemes que els ha acompanyat durant tota la seva trajectòria professional: “De feixistes i cabrons n’estem fins als collons”

Precisament la cançó Flamarada forma part del disc que porta el seu nom i que la Companyia Elèctrica Dharma va publicar l’any 2019 on una altra de les cançons és ‘Resistir és vèncer’, poema de Jordi Cuixart escrit a la presó de Soto del Real i recitat per la seva companya Txell Bonet.

Escoltem Flamarada de la Companyia Elèctrica Dharma

Tags: denúncies, Elèctrica Dharma, VOX

Notícies semblants: