💔 Avui en Pau Dones hauria fet 57 anys

Avui és l’aniversari del naixement d’en Pau Dones el popular cantant de la banda Jarabe de Palo. En Pau hauria fet 57 anys si la maleïda malaltia del càncer, amb el que va estar lluitant durant cinc anys, no se l’hagués endut tan aviat.

El cantant barceloní va morir en la tranquil·litat de la Vall d’Aran al petit poble de Bagergue envoltat de tota la seva família i amics, el 9 de juny del 2020. ‘Viure és urgent’ és una de les frases que més pronunciava en Pau en els darrers dies de la seva vida. Lema que per commemorar el primer aniversari de la seva mort es va estampar en una samarreta solidària.

Tots els beneficis de la venda de la samarreta ‘Viure és urgent’ van ser donats per a la investigació del càncer com ell va voler, ja que ell va ser el que va iniciar la campanya ‘Jarabe contra el càncer’ i que ara els seus familiars, amics, amb el suport de l’organització ‘CRIS contra el Càncer’ i el col·lectiu ‘Help! Ideas buenas‘ han volgut continuar.

En el primer mes es van recaptar 350.000 i en total es van vendre 52.000 samarretes recollint 524.581 euros que es van donar a la Vall d’Hebron Institut d’Oncologia per a la investigació el càncer de còlon i pròstata i la imatge en immunoteràpia.

Recordem la darrera cançó que va interpretar Pau Donés poques setmanes abans de la seva mort, ‘Eso que tú me das’. Sempre et recordarem, Pau.

 

Tags: Pau Donés

Notícies semblants: