ūüíĒ Avui en Pau Dones hauria fet¬†55¬†anys


Avui √©s l’aniversari del naixement d’en Pau Dones el popular cantant de la banda Jarabe¬†de Palo. En Pau hauria fet¬†55¬†anys si la male√Įda malaltia del c√†ncer, amb el que va estar lluitant durant cinc anys, no se l’hagu√©s endut tan aviat.

El cantant barcelon√≠ va morir en la tranquil¬∑litat de la Vall d’Aran al petit poble de Bagergue envoltat de tota la seva fam√≠lia i amics, el 9 de juny del 2020. ‘Viure √©s urgent’ √©s una de les frases que m√©s pronunciava en Pau en els darrers dies de la seva vida. Lema que per commemorar el primer aniversari de la seva mort es va estampar en una samarreta solid√†ria.

Tots els beneficis de la venda de la samarreta ‘Viure √©s urgent’ seran donats per a la investigaci√≥ del c√†ncer com ell va voler, ja que ell va ser el que va iniciar la campanya ‘Jarabe¬†contra el c√†ncer’ i que ara els seus familiars, amics, amb el suport de l’organitzaci√≥ ‘CRIS¬†contra el C√†ncer’ i el col¬∑lectiu ‘Help!¬†Ideas¬†buenas‘ han volgut continuar.

En el primer mes es van recaptar 350.000 i en total es van vendre 52.000 samarretes recollint 524.581 euros que es donaran a la Vall d’Hebron Institut d’Oncologia per a la investigaci√≥ el c√†ncer de c√≤lon i pr√≤stata i la imatge en immunoter√†pia.

Recordem la darrera can√ß√≥ que va interpretar Pau Don√©s poques setmanes abans de la seva mort, ‘Eso que t√ļ me das’. Sempre et recordarem, Pau.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.