🔴 Des d’ahir al migdia busquen un nen de 8 anys desaparegut d’una casa de Colònies de La Segarra


Foto: Bombers

Des d’ahir a dos quarts de quatre de la tarda els Mossos d’Esquadra, Bombers, Agents Rurals, veïns i caçadors de la zona estan buscant un nen de 8 anys que va desaparèixer en un bosc pròxim a la casa de colònies on s’allotjava, la Casa Auró Natura especialitzada en nens amb discapacitats, al terme municipal de Torà a La Segarra.

Segons va explicar l’alcalde de Torà, Magí Coscollola, ahir a la nit a TV3, l’últim moment en què va ser vist estava amb uns companys que jugaven a futbol, ell no jugava, però estava veient com ho feien els companys, quan de sobte va marxar corrent endinsant-se cap al bosc i ja no se’l va tornar a veure.

Sembla que el nen té alguna discapacitat, cosa que complica més la recerca que ha estat activa durant la nit per part dels bombers, mossos, agents rurals i voluntaris.  Aquest matí dos helicòpters reprendran la recerca per l’aire. Ahir es van desplaçar fins a la zona 13 dotacions dels Bombers, així com dos helicòpters, efectius del GRAE i del Grup Caní de Recerca.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.