🔴 Des d’ahir al migdia busquen un nen de 8 anys desaparegut d’una casa de Colònies de La Segarra

Foto: Bombers

Des d’ahir a dos quarts de quatre de la tarda els Mossos d’Esquadra, Bombers, Agents Rurals, veïns i caçadors de la zona estan buscant un nen de 8 anys que va desaparèixer en un bosc pròxim a la casa de colònies on s’allotjava, la Casa Auró Natura especialitzada en nens amb discapacitats, al terme municipal de Torà a La Segarra.

Segons va explicar l’alcalde de Torà, Magí Coscollola, ahir a la nit a TV3, l’últim moment en què va ser vist estava amb uns companys que jugaven a futbol, ell no jugava, però estava veient com ho feien els companys, quan de sobte va marxar corrent endinsant-se cap al bosc i ja no se’l va tornar a veure.

Sembla que el nen té alguna discapacitat, cosa que complica més la recerca que ha estat activa durant la nit per part dels bombers, mossos, agents rurals i voluntaris.  Aquest matí dos helicòpters reprendran la recerca per l’aire. Ahir es van desplaçar fins a la zona 13 dotacions dels Bombers, així com dos helicòpters, efectius del GRAE i del Grup Caní de Recerca.

Tags: Desapareguts

Notícies semblants: