ūüĒī Des d’ahir al migdia busquen un nen de¬†8¬†anys desaparegut d’una casa de Col√≤nies de La Segarra

Foto: Bombers

Des d’ahir a dos quarts de quatre de la tarda els Mossos d’Esquadra, Bombers, Agents Rurals, ve√Įns i ca√ßadors de la zona estan buscant un nen de 8¬†anys que va desapar√®ixer en un bosc pr√≤xim a la casa de col√≤nies on s’allotjava, la Casa Aur√≥ Natura especialitzada en nens amb discapacitats, al terme municipal de Tor√† a La Segarra.

Segons va explicar l’alcalde de Tor√†, Mag√≠ Coscollola, ahir a la nit a TV3, l’√ļltim moment en qu√® va ser vist estava amb uns companys que jugaven a futbol, ell no jugava, per√≤ estava veient com ho feien els companys, quan de sobte va marxar corrent endinsant-se cap al bosc i ja no se’l va tornar a veure.

Sembla que el nen t√© alguna discapacitat, cosa que complica m√©s la recerca que ha estat activa durant la nit per part dels bombers, mossos, agents rurals i voluntaris.¬† Aquest mat√≠ dos helic√≤pters reprendran la recerca per l’aire. Ahir es van despla√ßar fins a la zona 13 dotacions dels Bombers, aix√≠ com dos helic√≤pters, efectius del GRAE¬†i del Grup Can√≠ de Recerca.

Tags:

Notícies semblants: