Baralla entre dues famílies a Caldea que acaba amb tres detinguts per causa d’un pet.

Caldea – Andorra

La nit del dilluns del pont del Pilar, el mateix dia en què es va produir un terratrèmol a Andorra, va haver-hi una baralla entre dues famílies de turistes a Caldea que va acabar amb tres detinguts quan l’establiment termo lúdic ja estava a punt per tancar portes.

Sembla que tot va començar quan a punt de tancar el balneari dues famílies estaven a la zona de vestuaris i una persona, sense cap motiu aparent es va dirigir cap a un membre de l’altra família i sense saber per què va deixar anar un pet al seu costat.

Aquí va començar tot, quan el que es va sentir agredit li va recriminar l’acció al que havia deixat anar la ventositat, va començar la discussió que cada cop anava pujant de to, fins que es van involucrar les dues famílies. El resultat, puntades de peu, cops de puny, insults entre ambdues famílies.

Els responsables del centre van avisar a la policia i quan es van personar en el lloc dels fets, els van insultar. El resultat, persones ferides en mans i cara pels cops de puny propinats entre ells i tres detinguts, dos per les agressions i un per insults a la policia. Els detinguts van quedar en llibertat l’endemà al vespre.

Tags: Agressions, Andorra, Caldea

Notícies semblants: