🍄 Aquest any per trobar bolets no cal que anem molt lluny. Troben bolets en un tren de Rodalies

Potser els maquinistes de Renfe no volen que el govern central traspassi la competència de Rodalies a Catalunya perquè han trobat una mina d’or en ells. Una usuària d’aquest servei ha volgut compartir a través del seu perfil de Twitter unes imatges de bolets que han nascut en el sostre d’un vagó de tren de l’R1 de Molins de Rei a Maçanet Massanes, passant per Mataró.

Arantxa Garcia ha fet la fotografia al voltant de les nou del matí per la zona d’Arenys i apunta a la mala higiene dels combois. Pel que es pot apreciar a les fotografies es podria tractar de gírgoles. Un fet d’allò més curiós que ha revolucionat les xarxes.

Així que ja ho sabeu, no gasteu benzina, no feu cues a les carreteres el cap de setmana i perdent tot un matí buscant bolets pels Pirineus, Montseny o les Terres de Prades, feu el que va fer l’Arantxa, agafar un tren de Rodalies a l’estació del Clot de Barcelona i cap Arenys, que hi ha bolets. Això sí, haureu de mirar al sostre.

Tags: bolets, Rodalies

Notícies semblants: