ūüćĄ Aquest any per trobar bolets no cal que anem molt lluny. Troben bolets en un tren de Rodalies


Potser els maquinistes de Renfe no volen que el govern central traspassi la compet√®ncia de Rodalies a Catalunya perqu√® han trobat una mina d’or en ells. Una usu√†ria d’aquest servei ha volgut compartir a trav√©s del seu perfil de Twitter unes imatges de bolets que han nascut en el sostre d’un vag√≥ de tren de l’R1 de Molins de Rei a Ma√ßanet Massanes, passant per Matar√≥.

Arantxa Garcia ha fet la fotografia al voltant de les nou del mat√≠ per la zona d’Arenys i apunta a la mala higiene dels combois. Pel que es pot apreciar a les fotografies es podria tractar de g√≠rgoles. Un fet d’all√≤ m√©s curi√≥s que ha revolucionat les xarxes.

Aix√≠ que ja ho sabeu, no gasteu benzina, no feu cues a les carreteres el cap de setmana i perdent tot un mat√≠ buscant bolets pels Pirineus, Montseny o les Terres de Prades, feu el que va fer l’Arantxa, agafar un tren de Rodalies a l’estaci√≥ del Clot de Barcelona i cap Arenys, que hi ha bolets. Aix√≤ s√≠, haureu de mirar al sostre.