Perú guanya el primer Mundial de Globus organitzat per Gerard Piqué i Ibai Llanos. Un Santcugatenc en tercera posició.

Foto: Twitter @BalloonWorldCup

El que semblava una broma de Gerard Piqué i Ibai Llanos es va fer realitat ahir a Port Aventura, el Primer Campionat Mundial de Globus (Balloon World Cup 2021) amb 32 països participants i la victòria del peruà Francesco de la Cruz que va derrotar a l’alemany Jan Spieb en la final per 6-2.

El gimnasta català Jan Franquesa es va fer amb la tercera posició després d’eliminar a Brasil per 6-4. Un noi de Valldoreix que practica acrobàcies en el seu temps lliure i entrena regularment en el Gimnàs Artístic Esportiu de Rubí, a qui ha volgut dedicar unes paraules. Franquesa representava a Espanya.

 

Port Aventura es va convertir ahir en la seu del Balloon World Cup 2021. Més de 600.000 persones van seguir en directe el campionat a través del canal de Twitch d’Ibai Llanos. Cada partit té una duració de dos minuts en els quals el jugador ha d’evitar que el globus toqui a terra.

Ahir a les set de la tarda el Centre de Convencions de Port Aventura es va convertir en un escenari amb catifa vermella com si fos l’entrega dels Oscar, per on van anar desfilant els convidats i participants, entre ells Shakira amb els seus dos fills, Milan i Sasha.

 

Tags: Mundial Globus

Notícies semblants: