Els millors Panettones artesans d’Espanya del 2021 es fan a Catalunya

Com cada any per aquestes dates se celebra el concurs per triar els millors Panettones de l’Estat, organitzat per l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona i aquesta sexta edició es premiaven dues categories: el millor panettone artesà clàssic de fruites i el millor panettone artesà de xocolata. Els dos guardons s’han quedat a Catalunya.

🍞 Yann Duytsche, de la pastisseria Dolç de Sant Cugat del Vallès ha guanyat en la categoria de panettone artesà clàssic de fruites. Dolç de Sant Cugat ja va guanyar l’any 2016.

Per participar en aquesta categoria s’havia de presentar una elaboració feta amb llimona o cedre, taronja i panses, amb corona de glassa de sucre i d’un pes d’entre 1050 i 1150 grams.

🍞 Rafel Aguilera, de la pastisseria Can Jan de Torredembarra, ha guanyat en la categoria de panettone artesà de xocolata.

Per la categoria de xocolata es demanava una elaboració del mateix pes, amb xocolata negre o amb llet amb un mínim de 40% de cacau.

El concurs s’ha celebrat aquest matí en el Gastronòmic Fòrum Barcelona que se celebra aquests dies al recinte de la Fira de Barcelona a Montjuïc i el resultat s’ha publicat a través d’Instagram.

Tags: Millor Panettone

Notícies semblants: