Troben al mercat dels Encants una Mare de Déu de Queralt que van robar dissabte en una parròquia de Barcelona.

Foto: Twiter @catreligio

Ahir dilluns van trobar en una parada del mercat dels Encants de Barcelona, una Mare de Déu de Queralt que havien robat dissabte passat de la parròquia de Sant Miquel dels Sants del carrer Escorial al barri de Gràcia de Barcelona.

Es tracta d’una talla de fusta d’uns 60 cm que havia estat restaurada fa uns mesos pel berguedà Roger Cortina i que té un gran valor pels antiquaris. Segons explica Cortina a Regió 7 un amic d’ell que es passejava pels Encants de la plaça de les Glòries de Barcelona va veure la imatge i van avisar a la policia. El restaurador diu que sort que es va detectar, ja que pel preu a la que l’estaven oferint, s’hauria venut aviat. La ràpida actuació dels agents ha evitat que desaparegués definitivament.

Ara serà retornada a la parròquia de Sant Miquel dels Sants on l’Associació de Berguedans a Barcelona va demanar que es portés una de les tres Mares de Déu de Queralt, les altres dues estan al Santuari de Queralt al Berguedà.

Tags: Berguedà, Encants, Mare de Déu de Queralt, Robatoris

Notícies semblants: