Una mare fa una crida a les xarxes perquè fa sis setmanes que el pare es va endur un dels seus fills d’onze anys fora del país.

Marta Ramos és una mare de Caldes de Montbui que fa una crida a través de les xarxes explicant el seu cas. La Marta fa sis anys que està divorciada del seu marit de nacionalitat espanyola, amb qui va tenir tres fills  i malgrat haver estat un divorci complicat, en els darrers anys tenien la custòdia compartida.

Fa més de sis setmanes que no sap res del seu fill Marc d’onze anys i no aconsegueix localitzar al pare. Lògicament han cursat la corresponent denúncia, però la Marta es queixa que “els temps de la justícia no són els mateixos que els d’una mare” i a través d’aquest vídeo que espera arribi a qui tingui d’arribar, s’agilitzi la recerca del seu fill.

Segons ha explicat la Marta Ramos aquest matí en una entrevista a RAC1, ella ja tenia coneixement que el pare volia marxar del país i estaven pendents de tractar el tema de les visites dels nens, però a principis de setembre va decidir marxar, emportant-se el seu fill petit.

Quan la Marta va tenir sospites que el seu exmarit havia marxat es va dirigir a casa d’ell, com que no els va trobar va anar a veure el seu ex-sogre, on va trobar a la nena mitjana que havia estat amb el pare i el seu germà, però el nen ja no hi era. Ella li va preguntar pel nen i l’avi li va dir que ja s’ho trobaria.

El fill gran no vol saber res del pare i la filla mitjana no es deixa manipular, el pare s’ha endut el més dèbil, el més petit. Segons les darreres informacions podria estar a Ucraïna, però la Marta es lamenta que les autoritats i la justícia espanyola no facin res per localitzar-los.

Sembla que estem davant un nou cas de violència vicaria, esperem que acabi millor que el del petit assassinat presumptament a mans del seu pare en un hotel de Barcelona i després es va suïcidar.

Tags: desparicions, Violència masclista

Notícies semblants: