La fira internacional de Funeràries celebrada a València presenta els taüts de ‘El Juego del Calamar’

Foto: Funermostra

Fa uns dies us explicàvem que els jocs de la sèrie de Netflix ‘El Juego del calamar’ havien arribat perillosament a les escoles, ara ha arribat al sector de les funeràries. En ‘Funermostra una de les principals fires internacionals del sector fúnebre que s’ha celebrat aquesta setmana a València, en l’apartat de novetats sostenibles, han presentat una rèplica del taüt que surt a la famosa sèrie de Netflix.

En aquest apartat també es pot trobar una rèplica del sarcòfag de Tutankamon o urnes per guardar les cendres fetes íntegrament amb els pòsits de cafè. El taüt negre amb un gran llaç rosa com el de la sèrie on enterren als jugadors que no superen les proves, ha estat fabricat per l’empresa valenciana Arcae.

El director d’Arcae, José Morales, ha explicat en una entrevista que ha concedit a RAC1 que la idea va sorgir quan el seu fill de tretze anys li va demanar un taüt així per Halloween, a partir d’aquí va començar a pensar a comercialitzar-lo.

Hi ha moltes persones que a l’hora de morir tenen les seves peculiaritats, com escampar les cendres en el camp de futbol de què era soci, ara els amants de ‘El juego del calamar’ ja tenen el seu taüt.

Si encara no us heu decidit per com voleu marxar d’aquest món, us deixem amb el vídeo ‘Un passeig per Funermostra 2021′.

Tags: El Juego del Calamar, funeraries, Taüts

Notícies semblants: