Els Segadors tornen al Camp Nou en el primer clàssic sense Bartomeu ni Messi

L’Himne nacional de Catalunya ha tornat a sonar al Camp Nou en el primer clàssic amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès a la llotja però sense Josep Maria Bartomeu com a president del FC Barcelona ni Leo Messi en el terreny de joc.

En un Camp Nou quasi ple, després de recuperar el 100% d’aforament, s’han pogut sentir les notes dels Segadors abans de començar el partit contra el Reial Madrid, tradició recuperada per Joan Laporta quan un president de la Generalitat visita el Camp Nou. En paraules del president blaugrana Els Segadors “ha de sonar allà on vagi el president de la Generalitat” i ha coincidit que el Barça juga amb el seu etern rival de la capital espanyola.

És el primer clàssic sense Leo Messi en les files del Barça ni Sergio Ramos en les del Madrid, ara companys en el Paris Sant Germain, encara que no han tingut l’oportunitat de coincidir en el club parisenc per la lesió de l’andalús que encara no ha debutat en el seu nou equip des que va fitxar pel PSG en el mes de juliol.

Endavant, Barça i a guanyar.

Tags: BARÇA, ELS SEGADORS, Madrid

Notícies semblants: