En Peyu denúncia que TV3 li ha censurat un gag del programa ‘Bricoheroes’ per parlar de la monarquia.

Ahir l’humorista osonenc Lluís Jutglar Calvés, més conegut com a Peyu, va denunciar a través del seu canal de Twitter que TV3 havia censurat un gag del primer programa de la nova temporada de ‘Bricoheroes‘, que feia amb Jair Domínguez.

En el gag que el mateix Peyu ha penjat a Twitter, es pot veure com parlen de si els agradaria ser rics i que farien si ho fossin, per exemple en Jair li diu que podria fer-se un implant de cabells a Turquia, però quan li diu que pensi una bogeria que li agradaria fer si fos milionari, en Peyu li contesta “Que me la xupés la Leticia Ortiz”.

El director de TV3, Vicent Sanchis, argumenta que no l’han emès per evitar problemes polítics i en declaracions a Catalunya Ràdio afirma que el que ha publicat en Peyu al seu perfil de Twitter no és el gag íntegre, Sanchis diu que el mateix Peyu s’ha autocensurat no publicant el gag sencer, ja que al final parlaven de fer al mateix amb “la filla de la Leticia, no sabem a quina filla es referien, però totes dues són menors d’edat.

Sanchis considera que no es tracta de censura com argumenta en Peyu, sinó de continguts apropiats o no per emetre i això no es pot emetre en una televisió pública i molt menys quan la filla de la reina és menor d’edat. “L’escena de Bricoheroes pot ser considerada masclista i fins i tot pedòfila”, diu Sanchis i deixa en suspens la continuïtat de la tercera i última temporada de ‘Bricoheroes‘, que ja tenien signada, perquè el que ha fet en Peyu no es pot fer.

Per YouTube ja corre el gag integre.

Tags: Censura, Peyu, TV3

Notícies semblants: