ūü•á Un hotel de Barcelona premiat com el Millor Hotel de Negocis d’Europa 2021

L’Hotel Hilton Diagonal Mar ha estat triat com el Millor Hotel de Negocis d’Europa en els World¬†Travel¬†Awards 2021 per segon any consecutiu, en la categoria Europe‘s¬†Leading¬†Business Hotel.

Els guanyadors es van donar a con√®ixer el passat 22 d’octubre a trav√©s d’una plataforma virtual dissenyada especialment per l’esdeveniment World¬†Travel¬†Awards¬†Europe¬†Winners¬†Day, una diada per anunciar els guanyadors per√≤ tamb√© per mostrar el millor dels viatges i del turisme.

En paraules del director general de Hilton per a la pen√≠nsula Ib√®rica,¬†Joachim¬†Harti, “el turisme de reunions √©s un dels eixos essencials del model tur√≠stic de Barcelona” i una de les m√†ximes prioritats que tenen en aquests moments √©s recuperar l’activitat dels viatges corporatius aturats per causa de la pand√®mia de la Covid-19, posicionant Barcelona com un dels “destins referents” de negocis per a tot el m√≥n.

Aquest any el grup Hilton va organitzar la seva primera trobada de ‘networking’ i negocis’ per presentar els seus projectes amb “esdeveniments presencials segurs i amb certificaci√≥ de neutralitat en carboni”, com a prova del comprom√≠s per la descarbonitzaci√≥ neutralitzaci√≥ de l’impacte restant a trav√©s del suport a projectes mediambientals.

La cadena Hilton forma part d’un projecte anomenat¬†Travel¬†with¬†Purpose¬†2030, que aplica un sistema de monitoratge i gesti√≥¬†LightStay, que permet calcular la petjada mediambiental de l’hotel.

Foto: World Travel Awards
Tags: Barcelona, Hilton, Millor Hotel

Notícies semblants: