🥇 Un hotel de Barcelona premiat com el Millor Hotel de Negocis d’Europa 2021

L’Hotel Hilton Diagonal Mar ha estat triat com el Millor Hotel de Negocis d’Europa en els World Travel Awards 2021 per segon any consecutiu, en la categoria Europe‘s Leading Business Hotel.

Els guanyadors es van donar a conèixer el passat 22 d’octubre a través d’una plataforma virtual dissenyada especialment per l’esdeveniment World Travel Awards Europe Winners Day, una diada per anunciar els guanyadors però també per mostrar el millor dels viatges i del turisme.

En paraules del director general de Hilton per a la península Ibèrica, Joachim Harti, “el turisme de reunions és un dels eixos essencials del model turístic de Barcelona” i una de les màximes prioritats que tenen en aquests moments és recuperar l’activitat dels viatges corporatius aturats per causa de la pandèmia de la Covid-19, posicionant Barcelona com un dels “destins referents” de negocis per a tot el món.

Aquest any el grup Hilton va organitzar la seva primera trobada de ‘networking’ i negocis’ per presentar els seus projectes amb “esdeveniments presencials segurs i amb certificació de neutralitat en carboni”, com a prova del compromís per la descarbonització neutralització de l’impacte restant a través del suport a projectes mediambientals.

La cadena Hilton forma part d’un projecte anomenat Travel with Purpose 2030, que aplica un sistema de monitoratge i gestió LightStay, que permet calcular la petjada mediambiental de l’hotel.

Foto: World Travel Awards
Tags: Barcelona, Hilton, Millor Hotel

Notícies semblants: