🖤 Assassinat d’un nen de 9 anys a La Rioja després de ser segrestat en un parc per un delinqüent conegut.

Un nen de 9 anys ha estat assassinat presumptament a mans del seu segrestador que va ser detingut ahir per la Guàrdia Civil. Els fets van passar a Lardero un poble de poc més de 10.000 habitants a uns cinc quilòmetres de Logroño, quan un home es va endur el nen d’un parc en què jugava amb altres nens.

La víctima estava disfressada amb motiu de la festa de Halloween i la seva família estava de celebració en l’interior d’un local pròxim, quan el nen va sortir a jugar amb altres nens al parc. Seria llavors quan el segrestador amb enganys va convèncer al nen perquè l’acompanyés a casa.

Quan els pares van detectar la desaparició del menor van avisar a la policia local que van rebre la trucada a les 20.25 de la nit i es va iniciar l’operatiu de recerca. Una nena que hi havia a la zona va alertar que havia vist un home que dies abans havia utilitzat la mateixa tècnica d’engany perquè anés amb ell.

Immediatament la Guàrdia Civil es va dirigir cap a casa del sospitós, ja que tenia antecedents similars i en el portal van trobar al nen en estat greu acompanyat del sospitós. Van avisar una ambulància, però malauradament no van poder fer res per salvar-li la vida. La mort podia ser a causa d’asfíxia.

Quan ha transcendit la notícia molts veïns del poble s’han acostat a la zona on estava el detingut, produint-se moments de tensió. Finalment la policia l’ha tret en un cotxe policial pel garatge de l’edifici, mentre la gent escridassava al presumpte assassí.

El presumpte segrestador i assassí ja havia estat detingut l’any 1998 per haver matat una dona, l’anomenat ‘crim de la immobiliària’ en el que va violar i assassinar a ganivetades a una agent immobiliària que li estava ensenyant un pis. Va ser condemnat a 30 anys de presó, però va quedar en llibertat l’any 2020. Amb anterioritat, l’any 1993, també havia estat condemnat a set anys de presó per un delicte d’agressió sexual.

Segons informació de l’Agència EFE, veïns de la zona han increpat a la Guàrdia Civil, ja que en diverses ocasions ja els havien alertat que el presumpte assassí havia intentat en diferents ocasions, endur-se algun nen amb el mateix sistema de l’engany.

“Ens dèieu bojos i només veníeu dos i ara ha hagut de morir un nen perquè vingueu tots a protegir l’assassí”, li va dir una veïna als agents. Ara que s’està qüestionant la pena de presó permanent revisable, aquest és un dels casos en què es fa necessària.

 

Tags: Assassinats

Notícies semblants: