ūüĖ§ Assassinat d’un nen de¬†9¬†anys a La Rioja despr√©s de ser segrestat en un parc per un delinq√ľent conegut.


Un nen de 9¬†anys ha estat assassinat presumptament a mans del seu segrestador que va ser detingut ahir per la Gu√†rdia Civil. Els fets van passar a¬†Lardero¬†un poble de poc m√©s de 10.000 habitants a uns cinc quil√≤metres de¬†Logro√Īo, quan un home es va endur el nen d’un parc en qu√® jugava amb altres nens.

La v√≠ctima estava disfressada amb motiu de la festa de Halloween i la seva fam√≠lia estava de celebraci√≥ en l’interior d’un local pr√≤xim, quan el nen va sortir a jugar amb altres nens al parc. Seria llavors quan el segrestador amb enganys va conv√®ncer al nen perqu√® l’acompany√©s a casa.

Quan els pares van detectar la desaparici√≥ del menor van avisar a la policia local que van rebre la trucada a les 20.25 de la nit i es va iniciar l’operatiu de recerca. Una nena que hi havia a la zona va alertar que havia vist un home que dies abans havia utilitzat la mateixa t√®cnica d’engany perqu√® an√©s amb ell.

Immediatament la Gu√†rdia Civil es va dirigir cap a casa del sospit√≥s, ja que tenia antecedents similars i en el portal van trobar al nen en estat greu acompanyat del sospit√≥s. Van avisar una ambul√†ncia, per√≤ malauradament no van poder fer res per salvar-li la vida. La mort podia ser a causa d’asf√≠xia.

Quan ha transcendit la not√≠cia molts ve√Įns del poble s’han acostat a la zona on estava el detingut, produint-se moments de tensi√≥. Finalment la policia l’ha tret en un cotxe policial pel garatge de l’edifici, mentre la gent escridassava al presumpte assass√≠.

El presumpte segrestador i assass√≠ ja havia estat detingut l’any 1998 per haver matat una dona, l’anomenat ‘crim de la immobili√†ria’ en el que va violar i assassinar a ganivetades a una agent immobili√†ria que li estava ensenyant un pis. Va ser condemnat a¬†30¬†anys de pres√≥, per√≤ va quedar en llibertat l’any 2020. Amb anterioritat, l’any 1993, tamb√© havia estat condemnat a set anys de pres√≥ per un delicte d’agressi√≥ sexual.

Segons informaci√≥ de l’Ag√®ncia EFE, ve√Įns de la zona han increpat a la Gu√†rdia Civil, ja que en diverses ocasions ja els havien alertat que el presumpte assass√≠ havia intentat en diferents ocasions, endur-se algun nen amb el mateix sistema de l’engany.

“Ens d√®ieu bojos i nom√©s ven√≠eu dos i ara ha hagut de morir un nen perqu√® vingueu tots a protegir l’assass√≠”, li va dir una ve√Įna als agents. Ara que s’est√† q√ľestionant la pena de pres√≥ permanent revisable, aquest √©s un dels casos en qu√® es fa necess√†ria.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.