Així és la nova botiga de Lego a Barcelona, la primera ‘flagship’ d’Europa i la tercera del món.


El Grup Lego ha obert aquest matí la seva primera botiga-insígnia (flagship store) d’Europa i la tercera del món al passeig de Gràcia de Barcelona, a tocar de la plaça Catalunya. Un total de 800 metres quadrats dedicats a les maquetes fetes amb aquests petits blocs de colors.

Abans de l’obertura al públic aquest matí s’ha celebrat un esdeveniment al Poble Espanyol presentat per Eva Hache en un plató construït totalment amb 62.000 peces de Lego, un disseny dedicat al modernisme català i el típic trencadís de Gaudí.

La nova botiga vol retre homenatge a la ciutat de Barcelona i en especial a Gaudí, en ella podem veure unes rèpliques de la Sagrada Família, la Casa Batlló o el Parc Güell i com no podia faltar un altre dels llocs emblemàtics de la ciutat, el Camp Nou.

Una botiga totalment interactiva gràcies al ‘Mosaic Maker‘, una màquina on podrem crear el nostre propi retrat amb blocs de Lego a partir d’una fotografia. Ens fem una foto en el fotomaton que trobarem al costat o aprofitem una que tinguem en el mòbil i en poc més d’un minut ens facilitaran una caixa amb 4.502 peces i les instruccions per construir el nostre retrat.

Galeria de fotografies

 


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
3
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.