Així és la botiga de Lego a Barcelona, la primera ‘flagship’ d’Europa i la tercera del món.

El Grup Lego va obrir fa dos anys la seva primera botiga-insígnia (flagship store) d’Europa i la tercera del món al passeig de Gràcia de Barcelona, a tocar de la plaça Catalunya. Un total de 800 metres quadrats dedicats a les maquetes fetes amb aquests petits blocs de colors.

Abans de l’obertura al públic es va celebrar  un esdeveniment al Poble Espanyol presentat per Eva Hache en un plató construït totalment amb 62.000 peces de Lego, un disseny dedicat al modernisme català i el típic trencadís de Gaudí.

La botiga vol retre homenatge a la ciutat de Barcelona i en especial a Gaudí, en ella podem veure unes rèpliques de la Sagrada Família, la Casa Batlló o el Parc Güell i com no podia faltar un altre dels llocs emblemàtics de la ciutat, el Camp Nou.

Una botiga totalment interactiva gràcies al ‘Mosaic Maker‘, una màquina on podrem crear el nostre propi retrat amb blocs de Lego a partir d’una fotografia. Ens fem una foto en el fotomaton que trobarem al costat o aprofitem una que tinguem en el mòbil i en poc més d’un minut ens facilitaran una caixa amb 4.502 peces i les instruccions per construir el nostre retrat.

Galeria de fotografies

 

Tags: Barcelona, Lego

Notícies semblants: