Sergi Barjuan es farà càrrec de la banqueta del Barça fins que l’Al-Sadd alliberi a Xavi

Sergi Barjuan, fins ara entrenador del Barça B, es farà càrrec de la banqueta del Barça fins que arribi Xavi de Qatar i Albert Capellas substituirà a Barjuan en la del filial. El FC Barcelona no vol pagar res pel traspàs de Xavi Hernández i espera que l’Al’Sadd el deixi marxar gratis, tenint en compte que fa poc va renovar el seu contracte fins al 2023.

Sembla que l’equip qatarià li hauria demanat al tècnic de Terrassa que es quedés fins al pròxim dimecres dia 3 de novembre en què l’Al-Sadd s’enfronta al seu màxim rival l’Al-Duhail. Després d’aquest partit la competició qatariana s’atura un mes i mig, llavors seria quan Xavi vindria cap a Barcelona, confiant que el deixin marxar sense haver de pagar traspàs, ja que la situació econòmica del Barça no pot fer front a ell.

Amb aquesta perspectiva Xavi no podrà dirigir un dels partits més importants de la temporada pel Barça, el que ha de disputar la setmana vinent amb el Dinamo a Kíev i que ha de guanyar per classificar-se per vuitens de final de la Champions.

Ara el Barça ha de treballar en la rescissió del contracte amb Ronald Koeman que hauria de cobrar uns 12 milions d’euros, però el Barça confia que es pugui liquidar amb 7 o 8 milions. Recordem que encara li deuen 4 milions d’euros a Quique Setièn o almenys aquesta quantitat és la que reclama l’exentrenador.

Tags: BARÇA, Sergi Barjuan, Xavi

Notícies semblants: