Un cotxe s’encasta contra diverses parades de la Fira de Sant Narcís de Girona

Al voltant de la una del migdia un conductor que ha perdut el control del seu cotxe s’ha encastat contra tres parades d’alimentació i artesania de la Fira de Sant Narcís de Girona, ubicades en l’avinguda de Ramon Folch.

Segons les darreres informacions el conductor hauria patit un problema de salut que l’ha fet perdre el control del cotxe, pujant al passeig per acabar envestint tres parades de la fira. Incomprensiblement ha entrat a la zona central del passeig enmig de dos arbres un fanal, una paperera i un semàfor, per acabar impactant contra les parades.

Fins al lloc de l’accident s’han desplaçat diferents efectius de la Policia Municipal i Mossos d’Esquadra, que han obert la corresponent investigació per esbrinar les causes de l’accident. Afortunadament no s’han de lamentar danys personals, tan sols els danys materials que ha sofert els objectes exposats en les tres parades.

El conductor podria haver perdut el control del vehicle a causa d’un atac epilèptic que ell mateix confirma que pateix. Un cop realitzades les proves d’alcoholèmia i drogues al conductor, ha donat negatiu en les dues. El conductor ha estat atès pels serveis sanitaris i també una dona que ha patit un atac d’ansietat.

Tags: Fira Sant Narcís, Girona

Notícies semblants: