Denuncien una discriminació racista en una discoteca de Badalona

L’actriu Àgata Roca ha denunciat a través del seu perfil d’Instagram d’un cas de racisme per part dels porters d’una discoteca de Badalona, concretament a les Carpes Titus. L’actriu diu que el passat divendres a la nit la seva neboda de divuit anys, originària de Madagascar, va anar amb dues amigues a la citada discoteca. Les dues amigues van entrar i quan anava a entrar ella, el porter li va dir: “Quan baixis dos tons de pell et deixarem entrar”. Les amigues quan van veure que no la deixaven entrar, van sortir.

Ramón Fonollà, gerent de les Carpes Titus, en declaracions a RAC1 i Catalunya Ràdio, no es pot creure la versió de la noia basada en el racisme, potser hi hauria un altre motiu. Precisament diu que dos dels responsables de la seguretat són magrebins i a Badalona hi ha molta població estrangera que mai han tingut cap problema per entrar en la discoteca, li costa creure que algú del seu personal pugui dir això.

També ha aprofitat per dir que la família, abans de parlar amb ells, ho han denunciat a través de les xarxes socials. Fonollà apunta que potser el motiu reial pel qual no les van deixar entrar és que no estaven en condicions de fer-ho, deixant entreveure un suposat estat d’embriaguesa. Els Mossos d’Esquadra en un comentari a la publicació de l’actriu, animen a la família a presentar la corresponent denúncia, que és el que s’ha de fer en aquests casos.

Ramon Fonollà també ha anunciat que les Carpes Titus disposen de càmeres de seguretat en el control d’accés i posa a disposició de la família la gravació del dia dels fets per esbrinar que és el que realment va passar i si es demostra que el que diuen les noies és cert, prendrà mesures.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Agata Roca (@gataroca)

Tags: Badalona, Discoteca, racisme

Notícies semblants: