El Kun Agüero continua ingressat a l’Hospital de Barcelona per una arrítmia cardíaca

En el minut 40 del partit celebrat el passat dissabte a la nit entre el Barça i l’Alabès, el Kun Agüero va quedar estès a la gespa a causa d’un mareig i dificultats per respirar. La llitera va entrar al terreny de joc, però l’argentí va poder sortir pel seu propi peu. Un cop examinat pels metges del club va ser traslladat en ambulància a l’Hospital de Barcelona on encara continua ingressat.

El Club va fer un breu comunicat respecte a l’estat del jugador: Kun Agüero ha referit un episodi de malestar toràcic i ha estat traslladat a l’hospital per fer-se un estudi cardiològic.”.

Després de realitzar-li proves al centre hospitalari, van diagnosticar que pateix una arrítmia cardíaca i queda en observació per realitzar-li més proves durant els pròxims dies. Sembla que no és el primer cop que el Kun Agüero pateix una arrítmia, alguns mitjans afirmen que ja amb dotze anys li van detectar i segons publica El País, fa uns deu dies li va tornar a passar.

El Mundo Deportivo afirma que el FC Barcelona ja tenia coneixement d’algun episodi similar en la trajectòria del jugador argenti, però tenint en compte el rendiment que havia tingut en el Manchester City de Guardiola i en haver superat els reconeixements metges previs al seu fitxatge, van decidir contractar-lo. Ara el club vol que li facin un estudi cardiològic a fons per evitar posar en risc la vida del jugador si tornés al terreny de joc.

No sabem quant temps haurà d’estar de baixa, però el que és segur és que es perdrà el partit contra el Dinamo a Kiev, transcendent per la continuïtat del Barça en la Champions. Tampoc podrà disputar aquest partit Gerard Piqué que pateix una sobrecàrrega al soli de la cama dreta.

https://twitter.com/agustroyano/status/1454552861942038533

Tags: BARÇA, Kun Agüero

Notícies semblants: