Males notícies pel Barça, el Kun Agüero estarà com a mínim tres mesos de baixa.

El Futbol Club Barcelona acaba d’anunciar en un breu comunicat que Sergio Agüero, al que tots coneixem com el Kun Agüero, ha estat sotmès a diferents proves des que el passat dissabte a la nit va ser ingressat a l’Hospital de Barcelona a causa d’una arrítmia cardíaca que va patir en el partit celebrat al Camp Nou contra l’Alabès.

La bona notícia va ser que malgrat que la llitera va sortir al terreny de joc, el jugador argentí va poder sortir pel seu propi peu i després traslladat en ambulància fins al centre hospitalari. La mala notícia que acaba d’anunciar el club blaugrana és que després de les proves efectuades aquest cap de setmana al Kun, aquest s’haurà de sotmetre a un tractament que el tindrà allunyat del terreny de joc almenys durant els pròxims tres mesos.

En aquest període s’anirà estudiant la seva evolució, però en cap moment ni el jugador ni el club volen assumir cap risc per una tornada abans d’hora del davanter blaugrana. El més important és que es recuperi de la seva arrítmia i pugui tornar quan sigui segur per a la seva salut.

“El jugador Kun Agüero ha estat sotmès a un procediment diagnòstic i terapèutic a càrrec del Dr. Josep Brugada. És baixa i durant els pròxims tres mesos s’avaluarà l’efectivitat del tractament per a determinar el seu procés de recuperació”, diu el comunicat del FC Barcelona.

Tags: BARÇA, Kun Agüero

Notícies semblants: