Torna el Festival de llum a Barcelona – Llum BCN 2021 del 5 al 7 de novembre al Poblenou.

Tercera edició del Llum BCN – Metamorfosis – Foto: Ajuntament de Barcelona

Al mes de febrer passat estava prevista la desena edició del Festival Llum BCN, però com molts altres espectacles i esdeveniments es va haver de suspendre per culpa de la pandèmia, ajornant-lo fins aquestes dates. Del 5 al 7 de novembre, des de les set de la tarda fins a les dotze de la nit, el barri de Poblenou acollirà aquest espectacle de llum, color i sons. Tres nits per gaudir de tota l’esplendor d’espais i edificis plens de llums, colors i sons. Com diuen a la seva web: “Llocs on l’efímer és etern. Llocs on per uns instants, la foscor dona pas a la llum…”

Després de la pandèmia, ara que tornem a una relativa normalitat aquest festival del novembre que es farà en un format més reduït, servirà com a prova pilot pel que es farà al mes de febrer del 2022 quan tornarà al seu format habitual, esperem que la pandèmia ens ho permeti.

El barri de Poblenou reuneix els requisits perfectes per poder celebrar aquest festival, en ell podem trobar des d’antigues xemeneies o naus industrials de la Barcelona industrial del segle passat, fins als edificis més avantguardistes del 22@. El festival Llum BCN mostra el treball d’artistes de talla mundial dels sectors de l’art, disseny en il·luminació, entorns interactius, arquitectura o el món audiovisual, entre altres.

L’entrada és gratuïta, però com hi ha espais en què l’aforament és limitat, es recomana fer reserva prèvia per tal de no trobar-nos sense poder accedir. Podeu fer la reserva a Llum BCN Festival d’Arts Lumíniques

Tags: Llum BCN Poblenou

Notícies semblants: