‘Tinc enveja sana de Madrid’, declaracions de Gerard Piqué en la presentació de la Copa Davis a la capital.

No és el primer cop que Gerard Piqué fa unes declaracions polèmiques que encenen les xarxes socials, tant amb relació al món del futbol com en altres temes. Ahir a la presentació de la Copa Davis en la capital de l’Estat, una de les ciutats del torneig que es disputarà a finals de novembre, el defensa blaugrana va dir literalment:

‘Sento enveja sana de Madrid, de tot el que està fent’

‘És una ciutat, exemple per a Europa, pel món i ja m’agradaria a mi que en Barcelona estiguéssim a aquest nivell’

També va dir que a Madrid es troba molt bé, com a casa i que malgrat que amb la selecció espanyola va haver-hi moments dolents, mai l’han insultat pel carrer.

No és el primer cop que Gerard Piqué lloa la ciutat de Madrid, ara fa tres anys en el programa La Resistència de David Roncano, va dir que la seva ciutat favorita era Madrid, en aquella ocasió en tractar-se d’un programa d’humor ple d’ironia, no sabem si ho va dir de debò o era una broma més.

Vist el que opina Piqué no ens estranyaria que malgrat ser un català que en més d’una ocasió ha demostrat les seves idees independentistes, marxes a viure a Madrid, primer perquè li agrada i ara amb la baixada d’impostos que ha anunciat la presidenta de la comunitat, Isabel Diaz Ayuso, s’estalviaria uns quants calerons. I ja sabem quina fama de garrepes tenim els catalans.

Notícies relacionades: 

Sabeu quina és la ciutat favorita d’en Gerard Piqué? (09.04.2019)

Tags: declaracions, Gerard Piqué

Notícies semblants: