L’emotiu comiat de Xavi Hernández amb els jugadors i companys de Qatar

Mentre el FC Barcelona i Xavi Hernández estan buscant solucions per poder fer front a la clàusula de rescissió del contracte de l’entrenador egarenc amb el club qatarià, l’Al Sadd ha publicat imatges de l’emotiu comiat que li van preparar al que ha estat el seu jugador i entrenador en aquests darrers sis anys. Un comiat en què s’ha pogut veure a Xavi molt emocionat en el dinar que li van oferir.

Xavi deixa el club qatarià amb set títols aconseguits com a tècnic, l’últim fa menys de quinze dies, la Copa de l’Emir 2020-2021. Xavi torna al club de la seva vida, el FC Barcelona, on es va formar i va desenvolupar quasi tota la seva trajectòria professional fins que l’any 2015 va marxar a Qatar, primer com a jugador i després com a entrenador.

El Barça encara no ha fet oficial el fitxatge de Xavi perquè s’estan ultimant les condicions del traspàs, ja que com ha anunciat l’Al Sadd, s’ha d’abonar la clàusula de rescissió i segons les darreres informacions la pagarien a mitges el club blaugrana i Xavi, ja que el Barça, per les seves dificultats econòmiques no pot fer front al pagament de cinc milions d’euros.

Tags: Qatar, Xavi Hernandez

Notícies semblants: