Un petit poble del Baix Empordà declarat per la CNN com un dels més macos d’Europa.

Regencós – Foto: Ajuntament de Regencós

La CNN, el canal de televisió nord-americà ha publicat un llistat de petits pobles d’Europa amb un encant especial i entre ells trobem Regencós, un petit poble del Baix Empordà entre Pals, Begur, Palafrugell i Torrent. Un poble medieval format per unes 50 cases al voltant de l’església de Sant Vicenç.

La CNN defineix la Costa Brava com una costa relativament tranquil·la en comparació amb les costes espanyoles plenes de turistes, però encara és molt més tranquil aquest petit poble de Regencós, situat a tan sols 10 minuts terra endins.

“Just al sud del ‘Triangle de Dalí’, l’àrea on va viure i va treballar l’artista surrealista, és una àrea vorejada de muntanyes de tranquils pobles medievals. Regencós, una mica més gran, té restes de les seves muralles medievals, una bonica església i cases de pedra tradicionals que giren des del centre”. Diu la cadena nord-americana.

Regencós és l’únic poble de l’estat espanyol que forma part d’aquest llistat elaborat per la CNN en el que figuren els 15 pobles o petites ciutats més bonics d’Europa.

Regencós, Catalunya
Foto: CNN Travel
Clovelly, Regne Unit
Roscoff, França
Anghiari, Itàlia
Giethoorn, Països Baixos
Giethoorn, Països Baixos – Foto Pixabay
Nafplio, Grècia
Mostar, Bòsnia Hercegovina
Mazara del Vallo, Sicília
Guimarães, Portugal
Guimarães, Portugal – Foto: Pixabay
Dinkelsbühl, Alemanya
Korčula, Croàcia
Kenmare, Irlanda
Piran, Eslovènia
Piran, Eslovènia – Foto: Pixabay
Reine, Noruega
Tarnów, Polònia

Podeu veure tots els petits pobles o ciutats més bonics d’Europa a CNN Travel

Tags: CNN, Europa, Pobles bonics, Regencós

Notícies semblants: