🔵🔴 Xavi Hernández ja és oficialment el nou entrenador del Barça

Encara que el FC Barcelona no ha donat la notícia, segons un comunicat que ha difós el club Al Sadd de Qatar, el Barça ha pagat la clàusula de rescissió de Xavi Hernández que estava xifrada en cinc milions d’euros i així es pugui fer càrrec de la banqueta del Barça com més aviat millor.

El comunicat de l’equip qatarià diu que el Barça ha pagat la clàusula de penalització, encara que no parla de xifres i també han pactat una futura col·laboració entre clubs que tampoc especifiquen en què consisteixen.

“El club està d’acord sobre el traspàs de Xavi al Barcelona després de pagar la clàusula de penalització estipulada en el contracte. Acordem amb el Barcelona una cooperació pràctica en el futur, Xavi és una part important de la història d’Al Sadd. Li desitgem tot l’èxit en la següent etapa”. Diu el comunicat.

Ara esperem el que hagi de dir el Barça pel que fa a les negociacions i la data de presentació de l’egarenc Xavi Hernández, potser el veurem aquest cap de setmana a Vigo on juguen amb el Celta, encara que només sigui a la llotja del Balaídos.

Tags: BARÇA, Xavi Hernandez

Notícies semblants: