đŸ””đŸ”Ž Xavi HernĂĄndez ja Ă©s oficialment el nou entrenador del Barça


Encara que el FC Barcelona no ha donat la notĂ­cia, segons un comunicat que ha difĂłs el club Al Sadd de Qatar, el Barça ha pagat la clĂ usula de rescissiĂł de Xavi HernĂĄndez que estava xifrada en cinc milions d’euros i aixĂ­ es pugui fer cĂ rrec de la banqueta del Barça com mĂ©s aviat millor.

El comunicat de l’equip qatariĂ  diu que el Barça ha pagat la clĂ usula de penalitzaciĂł, encara que no parla de xifres i tambĂ© han pactat una futura col·laboraciĂł entre clubs que tampoc especifiquen en quĂš consisteixen.

“El club estĂ  d’acord sobre el traspĂ s de Xavi al Barcelona desprĂ©s de pagar la clĂ usula de penalitzaciĂł estipulada en el contracte. Acordem amb el Barcelona una cooperaciĂł prĂ ctica en el futur, Xavi Ă©s una part important de la histĂČria d’Al Sadd. Li desitgem tot l’Ăšxit en la segĂŒent etapa”. Diu el comunicat.

Ara esperem el que hagi de dir el Barça pel que fa a les negociacions i la data de presentaciĂł de l’egarenc Xavi HernĂĄndez, potser el veurem aquest cap de setmana a Vigo on juguen amb el Celta, encara que nomĂ©s sigui a la llotja del BalaĂ­dos.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina Ă©s la teva reacciĂł

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrĂČnica no es publicarĂ . Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.