Inaugurat el Túnel de les Glòries en sentit Besòs amb quatre anys de retard.


Foto: Ajuntament de Barcelona

Des de primera hora d’aquest matí els vehicles ja poden circular pel nou Túnel de les Glòries de Barcelona, en sentit Besòs de sortida de la ciutat i es preveu que a principis de l’any vinent es pugui inaugurar el d’entrada.

El nou túnel de quasi un quilòmetre, consta de dos carrils pels vehicles i un per al transport públic. Una de les coses que més sobten en entrar és la pronunciada baixada que té, amb un pendent del 7%, ja que transcorre per sota de les diferents línies de Rodalies i metro, així com del sistema de col·lectors i galeries de serveis. Després trobem una pujada fins a arribar al nivell de la Gran via, 25 metres més amunt.

El túnel que s’ha construït sota la Gran Via, té l’entrada a l’altura del carrer de Padilla i surt a tocar de la rambla del Poblenou, amb un total de 958 metres, sense cap sortida entremig. La velocitat màxima a què es pot circular és de 50 km/h, per controlar-la hi ha un radar de tram que de moment no ha entrat en funcionament.

L’obra més important de les que s’han fet els darrers anys a la ciutat de Barcelona ha durat sis anys per la seva complexitat i problemes amb la contractació, ha trigat quatre anys més dels previstos, ja que s’havia d’haver inaugurat l’any 2017, temps que ha fet encarir el cost final de l’obra.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.