D’aquí a un mes la Sagrada Família inaugurarà l’estel de llum que coronarà la Torre de la Mare de Déu.

Ja s’estan ultimant els treballs perquè el pròxim 8 de desembre amb motiu de la celebració del Dia de la Immaculada Concepció, la Basílica de la Sagrada Família encengui el llum de l’estel que coronarà la segona torre més alta del temple, la torre de la Mare de Déu.

Per aquesta celebració es faran diversos actes que finalitzaran el 4 de gener, però l’acte central d’inauguració serà el 8 de desembre a la tarda amb una missa solemne oficiada pel Cardenal Joan Josep Omella on beneirà la torre i l’encesa de l’estel, que es podrà seguir en directe a través d’internet a la web que s’habilitarà l’1 de desembre: estel.sagradafamilia.org.

Els actes comptaran amb la participació de la ciutadania que al llarg d’aquests més de cent anys han contribuït amb les seves aportacions a la construcció del temple més alt del món. En ells diferents colles de cultura popular ens oferiran activitats a l’interior del temple i també participaran entitats del barri.

L’anunci d’aquests esdeveniments el van fer ahir el president de la Junta Constructora de la Sagrada Família, el Cardenal Joan Josep Omella, i el president delegat, el Sr. Esteve Camps, on el cardenal va dir:

“Una petita llum que, de nit i en els moments de foscor, donarà esperança. Com la mare sempre dona esperança en una família”

El dia 8 de desembre a les 19.40 h, s’il·luminarà sencera la torre de la Mare de Déu i l’estel brillarà per primer cop al firmament de Barcelona, durant el dia amb el reflex del sol i a les nits tindrà llum pròpia gràcies a un focus de tecnologia LED.

El programa d’activitats per a la inauguració de la torre de la Mare de Déu estarà disponible a partir del dia 15 de novembre a la web Sagrada Família inauguració

Tags: estel, Sagrada Familia

Notícies semblants: