El PSG emprenyat amb Leo Messi per viatjar a Argentina per jugar amb la selecció quan fa dies que no juga.

El PSG ha esclatat contra la selecció argentina, la FIFA i Leo Messi per la convocatòria de l’argentí per disputar els partits classificatoris per la Copa del Món amb la seva selecció. Messi ja està a Argentina amb els seus companys, mentre el director esportiu del PSG, Leonardo de Araujo, mostrava la seva indignació, ja que Leo s’ha perdut els darrers partits per una lesió.

El directiu del PSG no entén com la FIFA permet que un jugador lesionat i que està en fase de recuperació, pugui ser convocat per la seva selecció:

“No estem d’acord en deixar marxar a la selecció un jugador que no es troba bé o que està en fase de rehabilitació. No té cap lògica i aquestes situacions haurien de ser definides per una normativa de la FIFA”.

Leo Messi en el PSG no està brillant tant com ho feia amb el Barça i això la premsa francesa ho està reflectint fins a qüestionar el rendiment que l’exblaugrana té a París. Recordem que l’equip francès encara té un problema més greu amb Sergio Ramos, l’exmadridista que des que va fitxar encara no ha jugat ni un minut.

Tags: Messi, PSG

Notícies semblants:

Últimes Notícies