Escàndol al PSG, detinguda una jugadora per haver contractat uns matons per fer mal a l’exblaugrana Hamraoui.

Kheira Hamraoui quan jugava al Barça – Foto: FC Barcelona

Aquest matí la Policia Regional de Versalles ha detingut a la jugadora del Paris Saint-Germain, Aminata Diallo arran d’una investigació que tenien oberta per una agressió a una companya seva, l’exblaugrana Kheira Hamraoui la setmana passada.

Els fets es remunten al dijous 4 de novembre a dos quarts d’onze de la nit, quan les jugadores del PSG sortien d’un sopar de la plantilla femenina en un restaurant de la capital francesa. Aminata i Kheira van marxar amb altres dues companyes en el mateix vehicle, quan uns assaltants coberts amb passamuntanyes van aturar el vehicle i van obligar a baixar a Kheira Hamraoui.

Un cop fora del cotxe un dels assaltants la va colpejar amb una barra de ferro en ambdues cames. La van traslladar a l’Hospital de Poissy on li van haver de posar punts de sutura en cames i mans. A causa de l’agressió Hamraoui es va perdre el partit de Champions que el PSG va jugar contra el Real Madrid i que va acabar amb la victòria de les franceses per 4-0.

Segons publica ‘L’Equip’, Diallo i Hamraoui juguen en la mateixa posició de camp, les dues són centrecampistes, tant en el PSG com en la Selecció francesa i apunten que Diallo presumptament hauria encarregat l’agressió a uns matons, per no veure perillar el seu lloc en el camp.

Aminata Diallo – Foto: PSG

El club parisenc ha emès un comunicat dient:

“Paris Saint-Germain condemna enèrgicament la violència comesa. Des de la tarda del dijous 4 de novembre, el Club ha pres totes les mesures necessàries per a garantir la salut, el benestar i la seguretat de les seves jugadores. Paris Saint-Germain està treballant amb Versailles SRPJ per a llançar llum sobre els fets. El Club està atent a la marxa del procediment i estudiarà el seguiment que se li doni”.

Kheira Hamraoui va abandonar el FC Barcelona l’any passat per fitxar amb el PSG on ja havia jugat entre el 2013 i 2016. Amb el Barça va aconseguir tots els títols possibles, recordem que les noies del Barça l’any passat van fer la temporada perfecta, però sembla que ara amb el PSG no té tan bons amics.

Tags: femení, PSG

Notícies semblants: