Un atac informàtic a la Fàbrica DAMM del Prat ens pot deixar sense la seva cervesa durant dies.

Darrerament estem veient diversos atacs informàtics a empreses o institucions com el que va afectar la Universitat Autònoma de Barcelona o a MediaMarkt en alguns països d’Europa fa uns dies. Ara una nova empresa és la víctima dels hackers informàtics, la principal cervesera catalana, DAMM, que produeix L’Estrella Damm, la cervesa més venuda a Catalunya.

Segons publica el diari ARA, un atac informàtic ha obligat a aturar la producció de cervesa a la planta del Prat de Llobregat, la de major producció de la cervesera. De moment estan distribuint amb normalitat gràcies a l’estoc que tenen, però en qüestió de dies es poden quedar sense.

Els atacants demanen un rescat per restablir el sistema informàtic i que la fàbrica torni a la normalitat. En aquests moments no sabem quin import estan demanant ni si la companyia ha efectuat el pagament.

Segons informació de l’empresa al diari ARA, des del dimecres al matí tenen “una incidència informàtica en el sistema operatiu”, però sense donar més detalls. Estan treballant amb el protocol establert per aquests casos, per poder restablir la producció com més aviat millor.

A més de la fàbrica del Prat, DAMM també produeix en altres dues plantes a Múrcia i Alacant, però en menor quantitat. Si aquesta incidència s’hagués produït a l’estiu, quan més demanda de cervesa hi ha, les conseqüències haurien estat molt més greus.

Tags: atac informàtic, DAMM

Notícies semblants: