Dani Alves podria tornar al Barça aquest hivern i el Kun Agüero podria haver d’abandonar el futbol professional

Segons ha avançat el Diari Sport, el brasiler Dani Alves podria tornar al FC Barcelona després que tant Joan Laporta com Mateu Alemany hagin acceptat i Xavi Hernández ja hagi donat el vistiplau. Dani Alvés de 38 anys actualment està sense equip i per tant es podria incorporar a les files del Barça gratis.

Dani Alvés que va aconseguir la medalla d’or amb la selecció brasilera als Jocs Olímpics de Tòquio el passat estiu, estaria disposat a venir pràcticament gratis per les dificultats econòmiques del Barça i perquè a ell també l’interessa estar en actiu per preparar-se pel Mundial de Qatar, ja que encara que ja té una edat està en molt bona forma.

Segons Sport el Barça valora la disposició del jugador, la forma física en què es troba i el bon ambient que pot dur al vestidor, recordem que en la seva etapa anterior al Barça (2008-2016), era un dels animadors de l’equip, però també un jugador amb caràcter acostumat a treballar en situacions complicades.

En principi no podria incorporar-se al Barça fins al gener, perquè encara que actualment està sense equip, el passat setembre encara va jugar algun partit amb el Sao Paulo, però segons publica el diari AS: “existeix una bretxa en la normativa de la FIFA que obriria les portes al fet que el lateral brasiler es pogués incorporar la setmana vinent després de rebre l’alta federativa i fins i tot jugar el derbi davant l’Espanyol si el tècnic ho considerés oportú”.

Alvés juga com a lateral dret, posició que actualment ocupen, Sergiño Dest, Sergi Roberto i Óscar Mingueza, però cap d’ells s’ha consolidat com a titular indiscutible per aquesta posició.

Si el retorn de Dani Alves al club blaugrana és una bona notícia, hi ha un altre que no ho és tant i és que segons Catalunya Ràdio, l’evolució que està tenint el Kun Agüero de la seva arrítmia no és positiva i apunten que podria haver d’abandonar el futbol professional.

El Kun Agüero ha volgut pronunciar-se al respecte a través del seu perfil de Twitter, sense desmentir la notícia de Catalunya Ràdio, diu que està seguint les indicacions dels metges, el tractament i fent-se proves per d’aquí a noranta dies veure com evoluciona. Esperem que tot surti bé, tant pel bé del jugador com els del club.

Tags: BARÇA, Dani Alves, Kun Agüero

Notícies semblants: