Encasten un vehicle per robar en l’establiment de MediaMarkt Sabadell inaugurat el passat divendres

El passat divendres la ciutat de Sabadell celebrava la inauguració d’un nou establiment de la cadena MediaMarkt al Centre Comercial Via Sabadell i aquest matí de diumenge a quarts de sis uns lladres han encastat un cotxe contra la porta principal de l’establiment, un Audi A3 robat a Parets de Vallès amb el que han aconseguit trencar la persiana i la cristallera per així poder entrar dins la botiga.

Segons publica el Diari de Sabadell, el robatori s’ha pogut consumar, els assaltants han entrat a l’establiment i s’han endut diferents productes que han col·locat en un segon vehicle amb el qual han fugit i que hores més tard ha estat localitzat al municipi proper de Ripollet.

De moment no hi ha cap detingut. Els Mossos i Policia Local de Sabadell apunten que segurament el que s’han endut són objectes lleugers que podien recollir ràpidament. MediaMarkt ha presentat la corresponent denúncia, però de moment no han donat xifres del valor dels objectes robats.

L’Audi A3 que han abandonat encastat a la porta de l’establiment, ha estat retirat pels Bombers que també han assegurat la porta principal danyada, per evitar que algú es pogués fer mal i han netejat la calçada.

Tags: MediaMarkt, Robatoris, Sabadell

Notícies semblants: