Algú li ha explicat a Pablo Casado com funciona l’energia fotovoltaica? Escolteu el que diu de l’energia solar.

Al llarg de la nostra història recent hem sentit explicacions curioses per part dels diferents polítics que ens han governat o pretenen arribar al poder, com quan la llavors alcaldessa de Madrid, Ana Botella, va voler explicar el matrimoni homosexual amb aquesta dissertació:

“Una poma i una pera no poden donar dues pomes”.

“Si se sumen dues pomes, doncs donen dues pomes, i si se sumen una poma i una pera mai poden donar dues pomes perquè són components diferents”, “home i dona és matrimoni, i dos homes, o dues dones, doncs seran una altra cosa diferent”.

Ara ha estat el líder del Partit Popular, Pablo Casado quan ahir parlant de les energies renovables va dir aquesta bestiesa:

“A l’esquerra només li agrada l’energia solar. I a mi. Però és que abans-d’ahir, a les 8 de la tarda, va ser el pic de consum elèctric i a aquesta hora, no sé si estàveu per aquí, no hi havia possibilitat que emetés energia perquè era de nit”.

Ja sabem que Pablo Casado és de lletres, és llicenciat en dret, en Administració i Direcció d’Empreses i té algun màster, esperem que no els obtingués de la mateixa manera que l’expresidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes. Però no saber que l’energia que produeixen les plaques solars durant el dia s’acumula en bateries per poder utilitzar-la quan no hi ha sol?, fins i tot els estudiants d’ESO ho saben.

Escoltem l’explicació del líder del Partit Popular que pretén governar Espanya algun dia si Isabel Díaz Ayuso no li pren el lloc.

Segons la teoria de Pablo Casado, sembla que l’energia fotovoltaica no serveix de gaire, excepte per implementar un ‘impost al sol’ com volia el seu ministre d’Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, que per cert també té un episodi força curiós pel que fa a cultura general, quan va dir que el meridià de Greenwich passa per les illes Canàries.

“El meridià de Greenwich passa una sèrie de països, entre ells Espanya, i també per Canàries” (José Manuel Soria)

Tags: Pablo Casado

Notícies semblants: