Bonpreu i Esclat recull més de 50.000 euros pels joves de Catalunya amb problemes de salut mental.

Bonpreu i Esclat continua amb la campanya que va iniciar fa anys de l’Arrodoniment Solidari, que cada mes recull els diners que volen aportar els seus clients per una causa específica. Els diners recaptats el passat mes d’octubre aniran destinats a Salut Mental Catalunya, una entitat que treballa per millorar la salut mental infanto juvenil a Catalunya, en total 53.240 € a través de les 307.253 donacions que van realitzar els seus clients.

Des del febrer del 2019 quan van iniciar aquesta campanya solidària, els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat prop de 10 milions de donacions i s’han recaptat més de 2 milions d’euros. Les malalties mentals cada dia són més preocupants i arran de la pandèmia de la Covid-19 han sorgit noves necessitats. Aquest any la Marató es dedicarà precisament a aquestes malalties.

El jovent ha estat un dels principals perjudicats pel confinament que vam haver de fer l’any passat per culpa de la Covid-19, per això Salut Mental Catalunya està treballant per millorar la salut mental d’aquests joves, elaborant i reformulant plans de treball individuals per a cada persona i donant suport a les famílies. Els diners recaptats a través de Bonpreu Esclat aniran destinats a treballar amb els joves entre 16 i 25 anys i les seves famílies.

Aquest mes de novembre els diners recaptats de les microdonacions aniran destinats a l’associació ‘Aprenem Autisme’, que treballa per la defensa dels drets de les persones amb autisme i per la millora de la seva qualitat de vida i la de les seves famílies. Els beneficiaris seran 30 infants i joves amb autisme.

Tags: arrodoniment, Bonpreu

Notícies semblants: