El Nadal torna a Sant Pau amb el festival ‘Llums de Sant Pau’ – Del 22 de novembre al 9 de gener.

‘Al capvespre arriba un viatge màgic’

Aquest és el lema que l’organització del festival ‘Llums de Sant Pau’ ha triat per anunciar que aquest any el recinte modernista de Lluís Domènech i Montaner tornarà a oferir l’espectacle tradicional de llum de les dates nadalenques, que l’any passat es va haver de suspendre per culpa de la pandèmia de la Covid-19.

Des del 22 de novembre fins al 9 de gener, cada nit podrem gaudir d’un passeig lluminós en un entorn de conte de fades amb jocs de llums nadalencs, una impressionant flora escenificada i unes creatives figures lumíniques. Aquest espectacle que a Catalunya adopta el nom de ‘Llums de Sant Pau’, l’any 2014 es va representar a Anglaterra sota el títol ‘Christmas at Kew‘ i a diverses ciutats alemanyes com ‘Christmas Garden del Jardí Botànic’.

Un recorregut d’un quilòmetre i mig en l’entorn del recinte modernista més gran del món declarat Patrimoni de la Humanitat, per gaudir d’una vetllada plena de sensacions. Milions de punts de llum il·luminaran les nits més fosques de l’any. Des de fa anys el Recinte Modernista de Sant Pau il·lumina la seva façana principal per Nadal, aquest any serà diferent, serà un passeig pel recinte, seguint un camí brillant de llums infinites mentre escoltem el repic de campanes.

L’horari serà des de les sis de la tarda fins a dos quarts d’onze de la nit, amb entrades cada mitja hora. Les nits de Nadal, Cap d’Any i el dia de Reis, no s’oferirà l’espectacle perquè els treballadors puguin passar aquests dies tan assenyalats amb les seves famílies. Si voleu gaudir d’aquest espectacle ple de llum i música, podeu comprar les entrades a la web: Els Llums de Sant Pau.

Tags: Barcelona, Llums de Sant Pau, Nadal

Notícies semblants: