Els Mossos demanen col·laboració per tal de trobar un menor desaparegut a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra, a través del seu perfil de Twitter, demanen col·laboració ciutadana per tal de localitzar un menor desaparegut en el barri de Gràcia de Barcelona. Es tracta de Brayan, un adolescent de 15 anys, de complexió prima i atlètica, cabell castany curt i arrissat, ulls marrons, d’1,8 m d’alçada i que en el moment de la desaparició vestia texans i una dessuadora.

El jove adolescent va ser vist per últim cop al barri de Gràcia de Barcelona i després ja no se sap res més d’ell. Els Mossos qualifiquen aquesta desaparició de risc i han activat el protocol d’alerta per fer una crida pública, amb autorització de la família per difondre la fotografia a través de les xarxes socials, per tal de facilitar la seva localització.

Els Mossos demanen a qualsevol persona que vegi el jove o pugui tenir alguna informació d’ell, es posi en contacte amb el telèfon d’emergències 112.

https://twitter.com/mossos/status/1461018417805377536

Tags: Desapareguts

Notícies semblants:

Últimes Notícies