La menor violada la matinada de la Castanyada a Igualada perd l’audició de l’oïda esquerra.

Segons publica el diari ABC la jove que va patir la brutal agressió sexual la matinada del passat 1 de novembre, després d’haver celebrat la nit de la castanyada a una discoteca d’Igualada, ha perdut el 90% d’audició de l’oïda esquerra, a causa dels cops al cap que li van propinar els agressors i que l’obligaran a dur un audiòfon.

Des d’aquell dia està ingressada a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona on ja ha passat per quiròfan en diverses ocasions, a causa de les ferides físiques que li van ocasionar durant la violació. En els darrers dies la mare ha reclamat més atenció psicològica que l’ajudi a superar les conseqüències de la brutal agressió, ja que creu que la que li estan proporcionant no és suficient. No és fàcil superar un episodi com el que va viure la jove i segur que haurà d’estar força temps sota tractament psicològic.

La Unitat Central d’Agressions Sexuals (UCAS) dels Mossos d’Esquadra continuen treballant per tal de trobar els agressors i han decretat el secret de les investigacions. L’advocat de la família, Jorge Albertini en declaracions a ABC diu que la família de la noia està molesta per algunes informacions que s’han publicat en diferents mitjans de comunicació i xarxes socials, apuntant que la noia estava sota els efectes de l’alcohol aquella nit i després de negar-ho afegeix que “Si fos així tampoc passaria res, però no és cert”. Efectivament, encara que fos cert, això no justifica cap agressió sexual ni física.

Esperem que el o els responsables de l’agressió a la noia de setze anys siguin detinguts i paguin pel que van fer, que més enllà d’una violació que ja és prou greu, tal com la van deixar segur que la seva intenció era matar-la, és més, potser quan la van abandonar es pensaven que estava morta, ja que el camioner que la va trobar al matí s’ho va pensar.

Ara l’Ajuntament d’Igualada instal·larà càmeres al polígon on van trobar la jove, per això estan treballant conjuntament amb els Mossos d’Esquadra per veure la millor ubicació per garantir la seguretat de la ciutadania.

Notícia relacionada: 

Els Mossos investiguen una brutal agressió sexual a una menor a Igualada (03.11.2021)

Tags: Agressions sexuals

Notícies semblants: