Set Hospitals de Barcelona figuren entre els millors del món en diferents especialitats

Segons la revista estatunidenca Newsweek que cada any elabora un rànquing amb els millors hospitals del món per a cada especialitat, hi ha set hospitals catalans, tots ells ubicats a la ciutat de Barcelona, en la classificació d’aquest any: World‘s Best Specialized Hospitals 2022.

El rànquing inclou un total de 10 especialitats. Els 250 millors hospitals de cardiologia i oncologia, els 150 millors en cirurgia cardíaca i pediatria i els 125 millors en endocrinologia, gastroenterologia, ortopèdia, neurologia, neurocirurgia i pneumologia.

L’Hospital català que trobem primer en aquest rànquing és l’Hospital de la Vall d’Hebron que ocupa la 19a posició en l’especialitat d’oncologia. Cal destacar que tant la Vall d’Hebron com el Clínic apareix en quasi totes les especialitats.

Els Hospitals catalans en el World‘s Best Specialized Hospitals 2022

 

🏥 Hospital Clínic de Barcelona: Destacat en oncologia, cardiologia, cirurgia cardíaca, endocrinologia, gastroenterologia i neurologia.

🏥  Hospital Universitari Vall d’Hebron: Destacat en oncologia, cardiologia, cirurgia cardíaca, endocrinologia, gastroenterologia i neurologia

🏥  Hospital de la Santa Creu i Sant Pau: Destacat en oncologia, ortopèdia i pneumologia.

🏥  Hospital Universitari Quirón Dexeus: Destacat en ortopèdia.

🏥  Hospital Universitari de Bellvitge: Destacat en oncologia.

🏥  Hospital de Barcelona: Destacat en pneumologia.

🏥  Centre Mèdic Teknon: Destacat en oncologia.

Podeu consultar el rànquing dels millors hospitals del món segons cada especialitat a World’s Best Specialized Hospitals 2022.

Tags: Barcelona, Hospitals

Notícies semblants: