Bonpreu crearà un nou centre logístic a Montblanc que donarà feina a 470 persones.

El Grup Bonpreu té prevista una inversió de 48 milions d’euros per a la creació d’un nou centre logístic a Montblanc, a la Conca de Barberà que donarà feina a 470 persones. Serà un centre com el que actualment té l’empresa catalana a Malla, Osona. Segons va anunciar ahir el vicepresident del govern Jordi Puigneró, aquesta és la inversió més gran que s’ha fet en els darrers anys a la Conca de Barberà.

Per dur a terme aquest projecte Bonpreu ha comprat les dues primeres parcel·les licitades pel Govern en el Logis de Montblanc, gestionat per Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques (Cimalsa), empresa pública de la Generalitat. En total han adquirit 188.000 m². Aquest nou centre logístic de Bonpreu, donarà servei a les comarques de Tarragona, Lleida i també a l’Aragó on treballa sota la marca ‘Orangutan’.

Es preveu que a finals del 2022 les naus que allotjaran el nou centre logístic de Bonpreu estiguin acabades i puguin entrar en funcionament. Amb aquesta inversió es convertiran en la primera empresa que s’instal·la en el nou centre Logis Montblanc, un projecte de la Generalitat de Catalunya per impulsar l’economia de les comarques del sud del país.

Tags: Bonpreu

Notícies semblants: