La Plaça Catalunya de Barcelona protagonista de l’encesa de llums de Nadal d’aquest any

Plaça Catalunya – Foto: Estudi Antoni Arola

Aquest any l’encesa dels llums de Nadal a la ciutat de Barcelona s’avança dos dies respecte a l’any passat. Es farà el dimecres 24 de novembre a les sis de la tarda i la protagonista serà la plaça Catalunya on s’ubicarà l’escenari central dels actes. A les sis s’iniciarà la festa amb l’espectacle ‘Ombrana‘ un muntatge amb més de vint artistes de circ i música en directe de la companyia de teatre ‘Ponten Pie‘.

A dos quarts de set es donarà pas a l’encesa de llums a la Plaça Catalunya. Aquest any la Ciutat Comtal estrena un nou model d’il·luminació amb el que es vol reivindicar com a ciutat del disseny. La plaça Catalunya, la Gran Via i el carrer Aragó lluiran una nova il·luminació obra de l’Estudi Antoni Arola.

Per primer cop la Ronda Sant Pere, entre la placa Urquinaona i el Passeig de Sant Joan tindrà llums de Nadal i com cada any també podrem veure il·luminades la Via Laietana, la plaça Urquinaona, Balmes o l’avinguda del Paral·lel, com a principals vies de la ciutat. El cost total dels llums de Nadal és de 2.148.500 euros, un 34,46% més que l’any anterior. Com a mesura excepcional per ajudar al comerç tan perjudicat per la pandèmia de la Covid-19 des de fa un any i mig, el consistori subvencionarà el 75%.

Des del 24 de novembre a les 18.30 fins al 6 de gener, els llums s’encendran entre les 17.30 i les 23 hores, divendres i dissabtes fins a les dotze de la nit i la nit de Cap d’Any i la Nit de Reis estaran enceses fins a les dues de la matinada.

Tags: Barcelona, Llums Nadal

Notícies semblants: