El Kün Agüero es retira definitivament del futbol pels seus problemes de cor

Encara que ni el Barça ni el mateix Kun Agüero hagin fet pública la notícia, segons ha avançat el periodista Gerard Romero, col·laborador de Ràdio Marca en el seu canal de Twitch, el davanter argentí es retirà del futbol professional a causa de la seva patologia de cor. El periodista anuncia que la setmana vinent hi ha prevista una roda de premsa per anunciar la seva retirada.

Recordem que Sergio Agüero va patir una indisposició en el partit del Barça contra l’Alabès que el va obligar a retirar-se del terreny de joc i ser traslladat en ambulància a l’Hospital de Barcelona, on li van fer proves i van detectar una arrítmia. En dies posteriors el mateix jugador anunciava a través de Twitter que estaria tres mesos de baixa per poder fer el tractament i veure com evolucionava la seva arrítmia.

Els metges ja apuntaven que en funció del tipus d’arrítmia que fos, benigna o maligna i la resposta al tractament a què està sotmès, s’hauria de valorar la possibilitat d’abandonar el futbol professional per evitar posar en risc la seva vida.

Sergio Agüero de 33 anys que havia fitxat pel Barça aquest any, procedent del Manchester City de Guardiola, tan sols ha pogut jugar cinc partits amb el Barça. No ha pogut fer-se realitat el desig de Pep Guardiola, que al final de la temporada passada estava content en deixar marxar al Kun perquè venia al Barça al costat de Messi, ara no tenim ni a Messi ni al Kun.

Tags: Kun Agüero

Notícies semblants: