Luis Enrique i la seva família donen suport a un projecte de la Vall d’Hebron sobre el càncer infantil

Foto: Realitat Millorada

Luis Enrique l’exjugador, exentrenador del Barça i actual entrenador de la selecció espanyola, sempre s’ha caracteritzat per fer costat a projectes solidaris, però molt més des que va perdre a la seva filla Xana amb tan sols nou anys a causa d’un càncer d’ossos l’any 2019.

Ara ell i la seva família volen donar suport a un projecte de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, l’anomenat ‘Realitat millorada’, un projecte destinat a millorar l’atenció dels pacients d’oncologia infantil, que té un pressupost de 6.172.432,40 € pel que necessiten la solidaritat de tota la ciutadania.

El lema de ‘Realitat millorada’ és: “Perquè no podem canviar la realitat, però podem millorar-la” i això implica crear una nova Àrea Oncològica Pediàtrica, una nova àrea més acollidora pels pacients d’oncologia infantil on tant els infants i adolescents com les seves famílies es puguin trobar millor durant les llargues estances que acostumen a tenir aquestes patologies.

El projecte contempla que totes les habitacions siguin individuals per millorar el tractament i proporcionar una atenció més humana que integri a tota la família i tractar els pacients adolescents en una unitat específica per a ells.

També es faran zones de descans i oci tant pels pacients com perquè els familiars puguin descansar. El projecte preveu fer una zona infantil amb 13 habitacions, la zona d’adolescents amb 7 habitacions i la zona de trasplantaments hematopoètics i teràpies avançades amb 8 habitacions, totes elles individuals.

A més constarà de dues zones de jocs per infants i per adolescents, una zona pels pares amb un menjador, una aula perquè en la mesura que els permeti la malaltia els nens i adolescents puguin continuar els seus estudis, un gimnàs i una gran terrassa amb jocs.

Com podem col·laborar amb el projecte ‘Realitat Millorada’? Molt fàcil comprant les ulleres de realitat augmentada que ens serviran per anar al cinema a veure pel·lícules en 3D, com ha fet Luis Enrique i la seva família. Tan sols haureu d’entrar a la web del projecte ‘Realitat Millorada’ i triar les ulleres que vulgueu, des d’una sola a un preu de 3,90 € fins a pacs de 5, 10 o 25. També és poden fer donacions per transferència bancària o bizum com diu Luis Enrique en el seu Twitter.

Luis Enrique també ha volgut fer promoció del llibre del seu company Juan Carlos Unzué que destinarà tots els beneficis a l’estudi de l’ELA que pateix l’exporter del Barça.

Tags: Càncer, Luis Enrique, Solidaritat

Notícies semblants: