El blaugrana Pedri guanya el Golden Boy 2021, premi al millor jugador jove d’Europa

Pedri – Foto: FC Barcelona

El centrecampista del FC Barcelona, Pedro González López, conegut com a Pedri ha guanyat el Golden Boy 2021, premi que atorga el diari esportiu italià Tuttosport al millor jugador d’Europa de l’any menor de 21 anys.

Pedri amb 318 punts s’ha imposat per davant del segon classificat, Bellingham del Borussia Dortmund, amb una diferència de 199 punts. Malgrat la joventut del centrecampista canari de tan sols 18 anys, la temporada passada es va convertir en una peça indiscutible tant en el Barça de Koeman com en la Selecció espanyola, malauradament aquest any les lesions no l’estan respectant gaire.

Pedri és el segon jugador del Barça a aconseguir aquest guardó, després que Messi fos reconegut com el millor jugador jove d’Europa l’any 2005. Altres jugadors que han estat o estan al Barça també tenen el Golden Boy, Cesc Fabregas i el Kun Agüero, però tots dos el van aconseguir jugant amb altres clubs.

En la passada Eurocopa disputada per la Selecció Espanyola, Pedri ja va ser distingit com el millor jugador jove de la competició.

Tags: BARÇA, Pedri

Notícies semblants: