El Joc de la Música Catalana, el joc de taula que no pot faltar a les llars catalanes aquest Nadal.

 

Foto: @jocmusicat.cat

Pep Tormos, el trompetista i Alícia Rey la guitarrista i cantant del grup egarenc, Sense Sal, van crear l’any 2021 un nou joc de taula dedicat a la música catalana que va triomfar per les festes de Nadal. En el joc també participen cantants i grups com Oques Grasses, Ginestà, Doctor Prats, Els Amics de les Arts, Manel, Txarango, Buhos, Zoo, Roba Estesa, Blaumut o Miki Núñez entre altres.

El Joc de la Música Catalana consisteix a crear un festival de música, cada jugador ha de crear un i el repte final és aconseguir el màxim de grups i cantants possibles per poder fer el festival més gran de la història de la música catalana. El jugador que aconsegueixi crear el festival més gran serà el guanyador de la partida.

Per poder assolir el repte final, els jugadors hauran de superar diferents proves com cantar cançons dels grups per anar sumant punts i guanyar la partida. Cada jugador comença amb una puntuació de 100 punts i es van sumant o restant punts segons si se sap cantar una cançó del grup que marca la casella en què ha caigut.

A més de cantar també hi ha proves de preguntes, dibuix o mímica, o penalitzacions, sempre relacionades amb els cantants o grups musicals catalans. El jugador que es quedi sense punts queda eliminat i el que aconsegueixi quedar-se amb més cartes haurà guanyat per poder fer el festival més gran.

Com va dir un dels seus creadors a RAC1, Pep Tormos,  el Joc de la Música Catalana és un joc de taula que reuneix dues coses que sempre hem fet a les llars catalanes en les festes nadalenques, després dels àpats copiosos en família, jugar i cantar. El trobareu a la web del Joc de la Música Catalana.

Tags: Joc música, Música, Sense Sal

Notícies semblants: