ÚLTIMA HORA: Un mort i tres ferits per una fuga de diòxid de carboni a la Central Nuclear d’Ascó


Una persona ha mort i altres tres han resultat ferides lleu a la Central Nucleat d’Ascó a causa de la inhalació de diòxid de carboni fora de la zona radiològica. El sistema contraincendis de CO₂ s’ha activat aquesta tarda al voltant de les set, alerta que ha activat el pla dels Bombers previst per aquests casos.

Fins a la Central s’han desplaçat cinc dotacions terrestres dels Bombers i quatre del Servei d’Emergències (SEM). Segons les primeres dades que van arribant, tres dels afectats serien treballadors que estaven a la zona de la fuita i un bomber de l’empresa.

Els Bombers verificaran que la fuita de CO₂ estigui controlada i comprovaran que no queda cap treballador en la zona afectada. L’accident no ha representat cap perill per la resta de treballadors que no estaven en la zona ni per a la ciutadania per haver-se produït fora de la zona de radiació. Sembla que la fuita s’ha produït per un error en la recàrrega d’un sistema contra incendis. L’incident serà qualificat d’accident laboral.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.