L’esbroncada que s’ha endut Andrés Iniesta per promocionar criptomonedes a través del seu compte de Twitter

Foto: Twitter Andrés Iniesta – @andresiniesta8

L’exblaugrana Andrés Iniesta actual jugador de l’equip japonès Vissel Kobe, sempre ha estat molt relacionat amb el món de la publicitat, l’hem vist anunciant telèfons mòbils, gelats, immobiliàries i com no els vins del seu celler ‘Bodega Iniesta‘. No és d’estranyar que les empreses el vulguin contractar com a imatge dels seus productes, el futbolista de Fuentealvilla té 25,2 milions de seguidors a Twitter.

Ara a través del seu perfil de Twitter ha fet una promoció relacionada amb les criptomonedes, promoció d’una de les plataformes sobre bitcoins més famoses del mercat. En el tuit Iniesta diu que està aprenent com començar amb les criptomonedes, mencionant a l’empresa anunciant.

Poques hores després ja tenia resposta de la Comissió Nacional del Mercat de Valors dient-li:

Andrés Iniesta, els criptoactius, en ser productes no regulats, tenen alguns riscos rellevants. És recomanable llegir el comunicat del CNMV del 9/2/2021″ i li posen l’enllaç perquè se’l pugui llegir. També li recomanen que s’informi a fons abans d’invertir i de recomanar a altres que inverteixin. La febre de les criptomonedes ha fet guanyar molts diners a molta gent, però també hi ha gent que ha perdut diners.

Quan l’any 2018 Andrés Iniesta va marxar del Barça després de 22 anys al club blaugrana, va fitxar pel Vissel Kobe del Japó on resideix des de fa tres anys. El passat mes d’abril, amb 37 anys va renovar fins al 2023 amb un contracte de 30 milions de dòlars per temporada, uns 25,5 milions d’euros.

Tags: criptomonedes, Iniesta

Notícies semblants: